STÄLLA UT

Persona arrangerar regelbundet vernissager och utställningar inom olika konstformer. Här visas nästan alltid fotokonst men även måleri, skulpturer, glaskonst, illustrationer med mera. Konstnärerna är både etablerade och nya. Är Du intresserad att ställa ut eller ge oss ett tips på en spännande konstnär? Skriv ett kort mail till oss med Dina tankar och bifoga några bilder med hög upplösning på dina verk så tar vi en första titt. Efter det kan vi boka ett möte för att diskutera samarbete. Kontakta oss genom: jonas@personagalleri.se

Du kan även själv hyra galleriet och arrangera en egen utställning hos oss. Läs mer om priser och upplägg här!

RÖSTER OM PERSONA

”Det har varit en ynnest att ställa ut hos Persona, har känt den positiva stämningen ända hit upp till Skellefteå. Upplägget blev smidigt och kommunikationen har varit tydlig och trevlig. Hela processen har haft ett bra flyt. Det har känts både tryggt och glädjefyllt!”

LisaLove Bäckman, fotokonstnär

”Tack för ett så fantastiskt samarbete! Galleriet har fixat en så fantastisk vernissage och utställning! Tack för allt pepp och arbete, kunde inte be om en bättre gallerist.”

Vanni Ljung Ståhle, fotograf

”Tack för ditt starka engagemang och drivkraft. WOW-faktor på sammanställningen. Roligt. Galleriet Persona som bästa Smultronstället. Bra jobbat känns bara som förnamnet!

Pernilla Frid, konstnär