Måla och skåla!

SKAPA OCH SKÅLA!

Ta fram er kreativa och lekfulla sida för att prova på kroki. Här träffas Ni för att skapa och skåla i en avkopplande miljö. Här är det “fun art” som gäller, inte “fine art”. Alla kan vara med, inga förkunskaper krävs.

Under ledning av konstnären Jeanette Wåhlstrand får ni tips och råd, allt under lättsamma former, för att teckna av en levande modell. Och någon i sällskapet vill stå modell är det bara uppskattat! Perfekt som start på after worken, tjejträffen eller som födelsedagspresent. Givetvis kan man även ta med barn, eller varför inte ordna ett barnkalas hos oss?

Jeanette Wåhlstrand är bildlärare och utbildad på Capellagården i keramik. Hon arbetar framför allt med skulpturer, men också med måleri. – Fantasins värld intresserar mig. Jag återvänder gärna till barndomens lekfullhet och magiska världar, säger Jeanette Wåhlstrand.

Pris 495 kronor per person (minimum sex personer) i två timmar. I priset ingår inspiration, handledning, material och tilltugg. Ni tar själva med er favorittrycken! Självklart får Ni ta med era konstverk hem. Boka genom jonas@personagalleri.se eller ring 070-815 86 96.