RÖSTER OM PERSONA

“Jag är mycket nöjd med min utställning på Persona Galleri. Jonas är fantastisk att samarbeta med och allt sköts mycket proffesionellt.  Allt från planering, vernissage och återkoppling har varit 100%. Lägg därtill det personliga och värma bemötande från Kalmars konstpublik. Allt igenom nöjd.”

Lennart Samor, konstnär

”Tusen tack till dig och Persona! Det har varit ett nöje att samarbeta med dig, ditt engagemang och fina öppning till varje utställning.”

Ann-Karin Myklebostad, konstnär Lindöateljéerna i Kalmar

”Persona galleri har agerat mycket professionellt. Galleriet har arbetat bra med marknadsföring via sociala medier, bjudit in flera lokaltidningar som skrivit fint om min konst samt använt sitt stora kontaktnät i Kalmar för att sprida ordet om min utställning så mycket som möjligt. Kort sagt har det varit väldigt roligt och givande att ställa ut på Persona galleri och jag gör det gärna igen!”

Hanna L Herder, konstnär

“Personas insats är ytterst professionell, fantastisk och personlig. I mitt tycke exakt så man önskar att en gallerist ska arbeta. Tusen tack från en mycket nöjd konstnär”.

Susanna Arwin, målare och skulptör

”Det har varit en ynnest att ställa ut hos Persona, har känt den positiva stämningen ända hit upp till Skellefteå. Upplägget blev smidigt och kommunikationen har varit tydlig och trevlig. Hela processen har haft ett bra flyt. Det har känts både tryggt och glädjefyllt!”

LisaLove Bäckman, fotokonstnär

”Mitt i coronapandemin ordnade Jonas & co på Persona Galleri en oerhört lyckad separatutställning med mig. Förutom att man gjorde en fin hängning så visade det sig att galleriet har en viktig och bra kontakt med media och kulturlivet i Kalmar. Samtliga lokaltidningar bevakade utställningen där bl a Barometern körde en helsidas recension. Med både högt besökarantal och en bra försäljning tack vare engagerad galleripersonal kan jag varmt rekommendera galleriet till andra konstutövare.”

Björn Bernström, akvarellkonstnär

”Tack för ett så fantastiskt samarbete! Galleriet har fixat en så fantastisk vernissage och utställning! Tack för allt pepp och arbete, kunde inte be om en bättre gallerist.”

Vanni Ljung Ståhle, fotograf

”Tack för ditt starka engagemang och drivkraft. WOW-faktor på sammanställningen. Roligt. Galleriet Persona som bästa Smultronstället. Bra jobbat känns bara som förnamnet!

Pernilla Frid, konstnär