KONSTSTYLIST

Persona hjälper privatpersoner och företag att inreda och konstnärligt gestalta hem eller lokaler. Vår styrka är Personas goda kännedom om framför allt konstnärer från östra Småland. Personas konststylist Åse Wendelbo gör rummen unika och personliga. Genom konsten skapas intryck och representativitet.

Åse Wendelbo brinner för design, konst och inredning. Åse har bland annat startat Swedehearts som har givit ut en kollektion med formstarka mattor av konstnären Monica Backström.

– Jag möter ofta vänner som säger att de gärna vill ha bra konst hemma eller på företaget, men att de inte har tid eller tycker att de har tillräckliga kunskaper för att köpa. Vi lägger ner den tid som kunden kanske saknar och besöker regelbundet ateljéer, vernissage och enskilda konstnärer. Vi gör det enklare för privatpersoner och företag att inreda med konst som kommer från vår del av världen, vårt egna landskap. Att köpa konst lokalt ifrån är också ett viktigt sätt att stödja konstnärer och sprida kännedomen om deras konstnärskap, säger Åse Wendelbo.

Boka in en tid eller bolla dina idéer med Åse: ase@personagalleri.se

Hur går konststylingen till? Läs mer här!