VILKA ÄR VI?

JONAS HELLBERG, 42 år, har bred erfarenhet från kulturområdet, både praktiskt som projektledare/entreprenör för olika kulturarrangemang och av strategiskt arbete på lednings- och beslutsnivå. Jonas är van att arbeta för politiskt styrda organisationer och sitter med i styrgruppen för Sveriges största kulturkonvent, Folk och kultur i Eskilstuna. Han har tidigare bland annat arbetat som pressekreterare, producent och startat Vallens soppteater i Kalmar.

Jonas arbetsprocess utmärks av nyfikenhet och kreativitet i kombination med gott humör, ordning och reda. Jonas har gedigen kunskap i projektledning, marknadsföring/public relations och utvärdering. Oavsett om uppdraget är stort eller litet, om han ska ordna ett kulturarrangemang eller utarbeta en större utvecklingsplan, så genomförs arbetet med stor noggrannhet och med passion för kulturen.

ÅSE WENDELBO, 35 år, har bland annat startat Swedehearts som har givit ut en kollektion med formstarka mattor av konstnären Monica Backström. Åse arbetar idag som konststylist och konsult vid större gestaltningsuppdrag vid nybyggnation och i offentliga miljöer. Hon hjälper även mindre företag och privatpersoner att inreda och konstnärligt gestalta lokaler och hem. Hennes styrka är sin goda kännedom om framför allt konstnärer från Småland.

Åse brinner för design, konst och inredning. Hon är den kreative civilekonomen som aldrig lämnar något åt slumpen. Hon är noggrann och inte nöjd förrän alla detaljer stämmer.